Back

Zakelijk

Individuele taalcursus

Vanaf B1-niveau kun je bij ons kiezen voor individuele lessen. Het is ook mogelijk om een proefexamen te doen als je geen examentraining of cursus bij ons hebt gevolgd. In twee dagdelen oefen je onder examenomstandigheden met een compleet voorbeeldexamen voor programma I of II dat volgens de examennormen wordt beoordeeld. Van je spreekexamen maken we een opname zodat je het kunt terugluisteren. Na afloop bespreken we je resultaten en geven we je feedback en tips.

 

Taal voor werknemers

Bent u op zoek naar taaltrainingen voor uw buitenlandse personeel?

 Er zijn veel mensen in Nederland die moeite hebben met de Nederlandse taal. Op de werkvloer kan dit vervelende gevolgen hebben. Het kan effect hebben op de veiligheid, productiviteit, inzetbaarheid en de sfeer op de werkvloer. Het kan ook leiden tot hoger ziekteverzuim. Wanneer u bij ons een taaltraining afneemt, zal dit positieve gevolgen hebben voor uw organisatie.

 Wij hebben een divers aanbod aan trainingen. Naast ons reguliere cursusaanbod geven wij ook maatwerktrainingen aan medewerkers van verschillende organisaties. Dat kan incompany, bij ons op locatie in Utrecht of online.

 Als het om een individu gaat, is vaak een cursus uit ons reguliere aanbod de beste keuze, maar ook een individuele taaltraining behoort tot de mogelijkheden.

Voor wie?

Bibliotheken, werkgevers, samenwerkingsverbanden, instellingen voor jeugdgezondheidszorg of voorschoolse voorzieningen kunnen subsidie aanvragen voor de aanpak van laaggeletterdheid. Ook als je al eerder subsidie hebt ontvangen van STAP-budget, kun je dit kalenderjaar opnieuw subsidie aanvragen.

Volg deze cursus met STAP-budget

Heb je de afgelopen periode minimaal 6 maanden in Nederland gewoond en heb je STAP-budget dit jaar nog niet aangevraagd? Dan kun je mogelijk gebruik maken
van STAP-budget. Met STAP-budget kun je tot € 1.000 betalen voor een cursus.

Als je recht hebt op een DUO lening kun je geen gebruik maken van het Stap budget. Lees hier meer over het STAP budget.

Wil je meer weten?

Aarzel niet om ons te contacteren indien u nog vragen heeft.